ENGLISH

Saç derisi PRP yöntemiyle şifa buluyor!

 

 

Dünyada giderek yaygınlaşan PRP tedavi yöntemi, diyet ve hamilelik dönemi sonrasında seyrekleşen saçlara 30 dakika süren seanslarla yeniden hayat veriyor

Cilt bakımında en çok tercih edilen tedavi ve bakım yöntemi olan PRP (Plateletten Zengin Plazma) saç derisindeki sorunları da ortadan kaldırıyor. Erkeklerin en büyük kabusu olan saç dökülmeleri, günümüzde kadınlarda da sıklıkla görülüyor. Yapılan diyetler ve doğum sonrasında sağlığını kaybeden cansız ve mat saçlar, güzelliği olumsuz yönde etkiliyor.  İSTANBUL HAIR CLUB  uyguladığı PRP yöntemi ile saçlara yeniden hayat veriyor.

Saç dökülmesini geride bırakın

İSTANBUL HAİR CLUB UZMANLARI;  mevcut saçlarını koruma altına almak isteyen kişilerin ya da saç dökülme problemi yaşayanların PRP yöntemine başvurabileceklerini belirtiyor.

Platelet hücreleri sitokinler ve doku yenileyici biyolojik kimyasallar içeriyor. Bu yenileyici biyolojik malzemeler, kişinin kendi hücrelerinden oluştuğu için işlemin hiçbir yan etkisi bulunmuyor. Şifacı hücre olarak da tanınan plateletler, saç köklerinin de canlanmasını ve faaliyetlerinin hızlanmasını sağıyor. Sadece 30 dakika süren ve hiçbir ön hazırlık gerektirmeyen işlem sırasında saçlı deriye kıl kadar ince enjektörle bir miktar sıvı uygulanıyor Mezoterapinin kendi kan hücrelerinizle yapılmasına benzeyen işlemi FDA tarafından hekimin uyguladığı geçerli bir tedavi olarak görülüyor ve onaylanıyor .” 

Diyet yapan genç kızların vitamin eksikliğinden dolayı sağlıksız saçlara sahip olduğunun altını çizen, İSTANBUL HAIR CLUB Uzmanları doğum yapan kadınların da saçlarında oluşan seyrelmeye karşı PRP yöntemini uyguladıklarını söylüyor.

Saç naklinden sonra destek tedavi

PRP yöntemi, Ayda bir olarak Altı Seans  tekrarlanıyor. Saç nakli işlemlerinden sonra ise saçın uzamasını hızlandırmak ve mevcut saçları güçlendirmek için üç ayda bir iki kez uygulanıyor. Sistem, genetik ya da mevsimsel sebeplerle seyrekleşmiş ancak tamamen dökülmemiş saçları olan erkek ya da kadınlara uygulanabiliyor. Ayrıca   PRP , tıp dilinde ‘ALOPECIA AREATA’ adı altında geçen bölgesel saç dökülmesi hastalığının tedavisinde de kullanılıyor.