ENGLISH

SAÇ DÖKÜLMESİ

 Günümüzde saç dökülmesi kadın veya erkek gözetmeksizin can sıkan birincil sebeplerin başında gelir.

Günde 100 tel saç dökülmesi normaldir fakat  bu saçların yenileri tekrar  yerine çıkmıyorsa orada tehlike vardır. Önce saç seyrekliği ve ilerleyen süreçte kelliğe giden bir hikaye başlamış demektir.

Günümüzde fue tekniği ile yapılan saç ekimi artık insanların yüreğine bir nebzede olsa su serpmiştir. Tabi gönül ister ki kendi saçlarımız kalsın ve hiç dökülmesin ama maalesef öncelikle genetik faktörler, sonra düzensiz beslenme yanlış kozmetik kullanımları gibi birçok etken devreye girince beklenen son kaçınılmaz olur. Saç ekimi 18 yaşından 70 yaşına kadar sağlıklı her bireye rahatlıkla uygulanabilen ve eski saçlarınıza kavuşmanızı sağlayan fön çekip boya yapabileceğiniz dilediğiniz gibi uzatıp dilediğiniz gibi kestirebileceğiniz dünyada kullanılan en yaygın operasyonlardandır.

Türkiye saç ekimi konusunda bir çok ülkeden daha ileridedir. Dünyanın her yerinden insanlar akın akın Türkiye’ye saç ekimi için gelmektedir.

Hem daha ekonomik fiyatlar hem de yaygın tecrübe Türkiye pazarını saç ekiminde çok üst sıralara taşımıştır. Tabi ki bu söylediklerimiz Türkiye’de her saç ekim merkezi çok iyidir anlamına gelmez, bu noktada önemli olan operasyon yapılacak tam teşekküllü hastanenin steril ortamı, profesyonel ve işinin sanat yapmak olduğunun bilincinde bir ekip ve o ekibe gözü kapalı güvenen bilinçli hasta adayının bir araya gelmesiyle harika sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Karşılıklı güven duyularak atılmış adımlar konu ne olursa olsun sizi başarıya götürecektir. Saç ekimi yaptıran kişiler içinde yapılan araştırmalar göstermiştir ki ekibine güven duyarak operasyon yaptırmış olan hastaların % 96’sı ortaya çıkan sonuçtan ciddi anlamda memnun kalmışlardır. Sizde adımlarınızı bu yönde atın. Bol şans dileriz.